lørdag den 14. juli 2012

Weekenden, hvor der skete en hel masse


Jeg er imponeret over hvor meget der kan ske fra fredag til lørdag. Jeg fik rullet garn til Bohemian Poncho, og har faktisk også slået op, regnet, og er så klar til at strikke... Men først skal der arbejdes i huset.


Fredag kom der loft op i stue og gang, det gør en KÆMPE forskel, fra at synes at vi ingen steder kunne være, til at have et rum, der kan bruges... Vi maler nok lige murstenene inden vi flytter for mange møbler ind.


Og gangen, det er blevet så lækkert, netop fordi loftet virkelig integrere stuen med gangen, nu ser man ikke længere at vi har brudt en mur ned. Trappen skal slibes, når der er lagt gul på 1. salen... og males hvid. 


I dag har jeg malet Michael kontor for 5 gang, vores løsning på at få glatte væge, blev problemløser filt... som suger maling a H-til, men det virker.


Vinduet på toilettet er grundet og klar til at jeg kan male om et par timer igen. Er der nogen der ved hvordan man skifter pakning i ventilationen? og hvor det kan købes, ud over på velux hjemmesiden.


Og rummet jeg GLÆDER mig til at tage i brug, Michael og min hygge hule, kombineret tv og soveværelse. Her mangler vinduer, som vi venter tålmodigt på... Der er jo industriferie... Og så skal der gulv på... Det bliver verdens mest hyggelige rum. Gad vide om vi når lige så meget søndag... Det skal vi helst.