tirsdag den 26. april 2011

Altan billeder af; - slå om en stjerne

Michael var hjemme, da jeg kom fra job, så jeg fik ham til at knipse et par hurtige billeder af slåom'en. Pasformen for til er super fin.

Jeg er vild med farverne sammen (bukserne er ikke helt fine til)

Som der ses er bindebåndet for kort. stjernerne går hele vejen rundt om nakken. Den grønne er center stjerne.

Så er det ellers bare at nyde solen under en parasol, for ellers er Alpaka nu for varmt!

Slå om trøje, med stjerner

Jubii... jeg nåede det, mine kursus lektier er færdige, her til morgen har jeg syet de sidste ender ind, og ja... jeg har den da på nu... ;-) En slå om trøje er faktisk ret svær at beregne, når den strikkes nede fra og op, mine bindebånd er for korte, troede bestemt 2 meter var en god længde, men 3.5 til 4 meter er hvad de skulle have været... det bliver selvfølgelig rettet til, til opskriften. Jeg havde ellers alle opskrifter til bogen, men synes den passer så fint til de andre opskrifter.

Stjernerne og rolouen er perfekte, det har været rigtig hyggeligt at lave stjerner i flere farver, og lave beregninger til at deres placering i forhold til indtagninger er gode. Farverne er super gode, jeg er helt vild med disse 4 farver (ja jeg ved det grå er ikke en farve, men det kalder jeg nu den). Båndet fæstner jeg med en broche, ind til længde problemet er løst, på en eller anden måde, måske bare med nogle knapper.