onsdag den 24. august 2011

Nyt design til Filcolana


Jeg har lige fået godkendt min skitse. Filcolana køber opskriften, og har bestilt den i S. M. L & XL. Materialet er Gotlandsk pelsuld, og broderi lavet med Arwetta Classic.  Jeg har en forkærlighed for pelsulden, og kan varmt anbefale at strikke i den. Nu skal der bare regnes og strikkes. Designet har intet navn endnu, til det får et, kalder jeg den "Design i Pelsuld"

Bøger


Til Oktober udkommer der en ny bog fra Politikensforlag. Home Made, af Rachel Søgård, Stine Hoelgaard Johansen og Karen Marie Dehn. Bogen beskrives som en Kreativ legeplads. Jeg tror godt vi kan glæde os. Forfatterne er alle 3 super kreative, og teknisk dygtige. Jeg venter tålmodigt på at bogen udkommer, har forudbestilt den fra Saxo.


En anden bog/hæfte, som jeg allerede har, er dette hæfte af Lene Randorff. 2 sokker på 1 pind. På tide Danmark kom med ind i kampen. Der findes et utal af engelske bøger om teknikken, men ingen på dansk. Så TAK Lene. Bogen er fyldt med gode billeder, og fine tekniske beskrivelser. Den er lige til at gå til. Så lider du også af Second sock syndrom (får du aldrig strikket sok 2), så er det bogen for dig!