lørdag den 6. oktober 2012

Skal lygtepælen med?

Jeg kan ikke helt beslutte mig for om lygtepælen skal med... Hvad synes du?

Korte dage

Ohh yeah i bedste game og thrones ånd... Winther is coming... Årets tvserie - årets bogserie...

Når Lærken slår sin trille

Her til aften vil jeg have gjort mit broderi færdigt, og om alt går godt kan jeg sende garn til Susan mandag.

Kystvejen


Vi vil gerne have glasmosaik i køkkenet, altså ikke på en hel væg, men en kant hele vejen rundt langs bordpladen på 25 cm, det er nemlig lidt lettere at holde pænt end en væg med væv... Så vi har kikket og kikket - OG KIKKET. b.la. hos Sicis, og vi har set lidt live hos Næstved flise import. Først kikkede vi på den med striber.


Og nu er vi jo ret glade for rød begge to, det er vores fælles farve, altså den vi er helt enige om er en fed farve... Det bliver bare så tungt.


I striber som her på en stor flade er den røde SÅ fed. men igen klemt sammen i vores lille køkken, nok ikke så fed.


Og sidst men ikke mindst så har vi set på denne her, men lidt sølv i, den er giga fed, men måske også for mørk... Tror vi skal kikke lidt mere på mosaik... Har du mosaik i dit hjem, vil jeg vildt gerne høre din mening, er det let at holde? Og så vil jeg så gerne se billeder, høre om hvor du har købt dem osv.. Altså erfaring med Glas mosaik.

Jeg strikker stadig vest

Jep! Den er go nok, jeg ligger igen og nyder min morgenstrik, morgenkaffe og bare kikker ud, nyder stilheden... I dag bliver en dag som i går, en dag, hvor der nok ikke bliver strikket mange pinde.
Der skal slibes, males vinduer, og murstens væggen skal vaskes ned, grundes - måske når vi at male den. Michael skal sætte væv op på vores bjælke, og sætte lister op.. Jeg er spændt på hvor meget vi når i dag.