torsdag den 6. december 2012

pruster som en hest


Jeg er træt af det, mit styrt i går på job, har vist sig at være mere omfattende en først antaget, nu kan jeg ikke andet end at sidde og strikke... I fantasien er det jo et drømme senarie, men det er det altså ikke når man sidder i det. Pakken til BC-garn var nær aldrig kommet afsted, og 3000 bobs ville Bring have for at fragte mellem Køge og Kolding.
trappen skal males 5. gang, hvordan er det lige jeg skal det?
Ja den er god nok lyden der kommer ud af din computer lige nu, er mig som at der pruster som en hest.

låge nr. 6 er sponseret af Tichtach bloggen

Vinderen fra 5. december er nr 27  lis sagde ...


En julesok mere til min samling ville være fantastisk.
5. dec. 2012 08.40
 Slet Send mig en mail på knitting@bykaae.dk med din adresse, så sender jeg det hele til Hanne.


En hurtig rettelse, dette er ikke et kit, men det færdigt hæklet pandebånd, så du har intet arbejde, bare et skønt pandebånd, hvis du er heldig at vinde

 Dagens låge er fra Tina, Tina står bag bloggen Tichtach, en super fed og finurlig blog. Her blogger Tina om alle det sjove og skæve ting fra kreaverden, og viser sjove indlæg. Ud over at designe smukke hækle opskrifter som denne, så maler Tina nogle smukke malerier, som hun også sælger på hendes blog. Kik forbi, den er virkelig en længere læsning værd!

 du deltager ved at skrive en kommentar til dette blogindlæg Følg med i morgen og se om du er den heldige vinder.

Info: Pandebåndet er one-size og hæklet med snoninger og bobler i håndværksgarn fra Hjelholts uldspinderi på fyn - en lækker uldblanding sammensat af Falklands Merino og Gotlands Pelsuld, som kun bliver blødere og blødere i brug. Farven er en noget mørkere i den virkelige verden.