tirsdag den 31. januar 2012

Design i 2- trådet kitmohair


Som I jo ved slæbte jeg en hulens masse garn med hjem fra Mohair by Canard, og nu er der så dømt fri leg. Lige nu er det den 2-trådet Kitmohair jeg har gang i.  Først lavede jeg en lille vikle-prøve, for at se hvor meget gult jeg ville have i, og hvor meget grå de brændte farver kunne tåle. De kan tåle meget!


Næste øvelse var at se om man med lethed kunne splitsplejse garnerne sammen - Det kan man. De lange glatte fibre, filter let som ingen ting, og endda uden for megen klumpen. Her ses striber strikket af mit magiske nøgle, der er viklet af forskellige længder på ca. 20 - 80 cm, de er strikket over 40 masker


Næste del i min leg med dette garn, er at strikke et lodret hul i perleribben på ca. 15 cm. Jeg strikker et lodretknaphul over en 30 - 40 pinde, når jeg før har arbejdet med de lodrette knaphuller, har jeg haft problemer med at den tråd der er viklet om pinden (15 - 20 viklinger) er for lang. Hovedreglen siger, 1 vikling for hver 2. pind, dette har jeg tænkt mig at gøre. Og så må i følge med for at se om min lille ekstra ting for det til at virke bedre, eller om det er en nitte.

Boggave

Jeg poster vinderen fredag. d 10. feb. kl. 07:00

Siden pakkekalenderen har jeg haft lyst til at lave en månedlig gave-lodtrækning.  Og med alle de dejlige og gavmilde kvinder og mænd jeg efterhånden kender i branchen, lader det som om det kan lade sig gøre. :-)
Året første gave er sponseret af Sidsel Sangild, der har lavet en fin række af hækle bøger og nu også en til strik. Sidsels strikkebog, er ung og hip, de forskellige designere har hver i sær biddraget med trendy og og rå designs.  
Deltag ved at skrive en kommentar til denne post, med din e-mail.
Er du bange for spam, så skriv SnabelA og Punktum frem for @ og .