torsdag den 10. maj 2012

ID 251 Dekoration på strik, Grib garnet


Dekoration på strik, broderi, stenciltryk og perlerWorkshop ID 251 Underviser: Charlotte Kaae

Undervisningssted: Silkeborg Bad

Tidspunkt: Fredag, 10:00 - 17:00 

Med dekorationer på dit strik i form af broderi, med både tråd og perler, eller måske et stenciltryk, kan du ændre hele looket på dit strik, eller måske dægge en plet eller hul på din yndlings sweater. Jeg nyder at dekorere med perler, tråd og tryk, dette giver en finish og et udtryk, der er helt unikt. Du lærer diverse broderisting, perlesyning, placering og stenciltryk på garn. Pris 650 kr. + materialer (75 kr.). Køb billet her


Jeg viser her en billedrække over de produkter jeg har lavet i den seneste tid, hvor jeg har dekoreret, med tryk, perler, bånd og garn.


Jeg har indkøbt tekstilfarve og bogbinderplast, til tryk. Garn til broderi, og så har jeg været gemmerne igennem, for at finde bånd, perler og lignede - Puh jeg har meget, og jeg tager det hele med. For materialeprisen på 75 kr, får du, et fyldigt kompendium, og de materialer du skal bruge - jeg kan ikke forestille mig vi kommer til at løbe tør, heller ikke om så alle kursister tog til et ekstra projekt.


Broderi med garn eller perler


Jeg har et par rammer med man kan låne eller købe + noget papir, som broderiet kan tegnes op med. Og så har jeg købt en super smart pen fra Clover og Så har Karen Marie lovet at jeg må sælge hendes broderi kits også. jubiii


Dekoration, med hæklet kant, tekstiltryk og broderi med garn


Dekoration med tekstiltryk og broderi med garn


Dekoration med perler og knapper


Dekoration med broderi og perler


Dekoration med perler

Dekoration med perler


Dekoration med kvaste, bånd, tryk og perler...

Får du blod på tanden, så er workshop ID251 Dekoration på strik lige noget for dig. 

Grib garnet strikkefestival i Silkeborg


Igen vil jeg lige gøre opmærksom på denne fantastiske strikkefestival som et strikketeam i Jylland har stablet på benene. Om kun 5 uger, er vi samlet og strikker igen i flok. Har du endnu ikke besluttet dig for hvilke workshops du skal på, så tag et kik i det nye program som du finder her.
Jeg vil i de kommende dage lave en udvidet præsentation af mine 4 hold, hvor I vil kunne se billeder, og læse mere om, hvad der bydes ind med. 2 af mine workshops er heldags og er derfor udvidet med lidt ekstra guf.
Mit Søndags (neverkont) hold er næsten fyldt, men det kniber med mit torsdag (neverkont) og fredags (dekoration på strik) hold. jeg håber at alle mine hold bliver fyldt, jeg vil være ked af aflysninger.

Lidt mere flakon broderi


Nu har jeg givet min flokon, en broderet kant, med en omgang knaphulssting. Pludselig er jeg faktisk helt tilfreds med resultatet, nu gør det ikke noget at det andet broderi, er utydeligt. Nu skal det bare lige monteres på puden, når altså jeg er flyttet ind i huset, og fundet mit stof. baggrunden skal være gul.


Men før det kan ske, skal den lige sendes til Karen Marie Det har været en super sjov leg, hun har lavet, jeg skal helt sikkert være med når hun finder på  noget nyt igen. Tak Karen Marie. :-)