fredag den 1. november 2013

November - Månedsgaven er fra Annette D og Mig selv


Vinderen fra oktober gaven er Karen Margrethe, der har skrevet d. 18 okt kl 17:02 (vinderen er trukket med en random number generator)

Velkommen til månedsgaven, jeg i den grad har glædet mig til at give væk... 2 stk bliver det til. første trækning sker allerede d. 7nov. Hvor jeg trækker lod blandt de af jer der kan gætte hvilken model jeg har lavet til bogen Mange Masker, der udkommer d. 8. nov. 
Så skriv hvilken model du tror jeg står bag inden d. 7. blandt de af jer der har gættet rigtig, trækker jeg lod om første bog.

Anden trækning sker, 30 november lige inden pakkekalenderen går i gang. Her trækker jeg lod blandt alle kommentarer, dog ikke vinderen af første bog.


Julestrik workshop om Applikation på strikHer til morgen er strikkepindene byttet ud med nål og tråd. Der skal nemlig applikeres og broderes på pulsvarmere, som jeg skal vise på min julestrik workshop. Lige nu er det ikke rigtig til at se, men bare vent til jeg er færdig med nål og tråd applikation er en fed dekorationsform på strik. 

Der er pladser tilbage, så vil du med på tirsdag hos Rasmilla i Hallandsgade ved Amagerbro, så husk at du kan tage en veninde med for halv pris. Send mig en mail, for mere information på knitting@bykaae.dk