mandag den 28. november 2016

Ny blog-plan for By Kaae bloggen


I længere tid har jeg tænkt over hvordan jeg kan bringe mere kvalitet til bloggen... Når jeg ser på statistikken, er det ned ad bakke siden 2015, hvor det er blevet mere og mere svært at trække læsere til.

Mange af de der har læst med før i tiden, er på Facebook og Instagram, hvor de stadig følger med i mit strikkeunivers. Andre er sprunget fra af naturlige årsager, såsom at deres stil og min ikke harmonere. 

De indlæg der bliver læst igen og igen, er vejledningerne, mine tips og bag om opskrifterne. Det er indlæg jeg vil blive ved med at lave... Af gode grunde kan jeg ikke levere 3 af dem hver uge. 
  • At producere en vejledning er et job der tager mellem 5 og 30 timer, alt efter hvad det er og hvor meget videoredigering jeg laver. 
  • Tips og tricks er noget der kommer når jeg er inspireret til det... ofte via et spørgsmål jeg får stillet.
  • Bag om et opskrift, kommer i takt med at jeg udgiver, igen, ikke noget der sker hver uge
For at min blog skal blive ved med at rumme god værdi, har jeg besluttet mig for at bloggen én gang hver uge i en periode. 

Det betyder at jeg får tiden til at lægge mere energi i mine videoer og de billeder jeg arbejder med. Håber at du der læser med forstår mine overvejelser og beslutning. 

Jeg er nysgerrig, hvor længe har du læst med her på bloggen? Og hvad vil du gerne læse mere om fra min hånd?