fredag den 31. oktober 2014

Højdepunkter 2014 - Oktober


Oktober kom flyvende forbi, alt gik bare SÅ stærkt. Måneden har stået på design, fødselsdag og lidt undervisning. 

Klik på linkene og læs de enkelte blogindlæg

Deadline for BC garn er lige om hjørnet, og jeg har ikke mindre end 3 designs der skal afsted, hvor af 1 er sendt. Af de 3 designs holder jeg i sær af børnemodellen 4-10 år. Sommertoppen er ikke helt min personlige stil, men jeg er sikker på mange andre synes den er rigtig fin. I den har jeg leget lidt med opslag og vævestrik. Det sidste design er et sjal, som I må vente lidt endnu med at se.

Designs der er i bladene her i oktober (og et i September, jeg opdagede det bare først i oktober). Et super lækkert sjal strikket i de blødeste garner fra Sandnes. I Alt om Håndarbejdes julemagasin har jeg helt 3 designs, en hue, et par vanter og en lækker cardigan - alt sammen i magiske nøgler og dejlige farver.

Fra garnfirmaerne er der blot udgivet et design i denne måned, det er Sandnes. Mit første design for dem, en lækker silkeblød sweater.  Så nu er jeg ude på Norsk også :-)

Det er oktober og det betyder 2 ting for mig, vintertøjet skal frem, og så har jeg fødselsdag. Fødselsdagen først... I forbindelse med jeg fyldte år valgte jeg at sætte priserne ned på mine egne opskrifter, og der er stadig gode tilbud at finde i min Ravelry Shop. Den anden ting er min vintergardarobe, den vokser langsomt. På Woolspire bloggen kan du læse om min håndstrikket gardarobedrøm for her skriver jeg lidt om min vintergardarobe,  På Instagram kan du følge med i hvad jeg og andre har på her i efteråret og vinteren.  #HåndstrikketEfterår og #HåndstrikketVinter. Min ide er at tage en #Selfie iført håndstrik.

I oktober blev efterårets SIFs sat i gang, Vi strikker min Grafiske sweater som jeg designede til BC garn sidste vinter. En har endda valgt at strikke Kelim fra sidst.  Du kan stadig nå at være med :-)

Sidst men ikke mindst er der undervisningen. Først var der heldags kursus på Lolland - Sikke en fest. Efterfulgt af min månedslige mandagshold hos Sommerfuglen, hvor jeg har strik for øvede, hvor vi i forbindelse med Sok-tober havde fokus på kunsten at strikke sokker. Måneden sluttede jeg af hos Woolspire, hvor vi er ved at skyde de første videovejledninger.

Jeg har hygget mig her i oktober, tak for jeres konstante og altid dejlige og velkomne feedback, jeg nyder virkelig at I gider at deltage i mit strikkeliv.

Rigtig god weekend