onsdag den 23. april 2014

Sommer strik - Charlotte Kaae for Filcolana i Hendes Verden


I denne uge kan jeg stolt meddele, at jeg har hele to af mine designs for Filcolana i Hendes Verden. De er i tillægget "Sommerstrik skønne trøjer og bluser nr 17 2014". De er ikke på forsiden, men vedsiden af indholdsfortegnelsen har Inga Walløe så fint placeret dem i et smukt moodboard.


Den første model af mine man møder i hæftet er Smootie, som jeg designede sidste år for Filcolana, en super hurtig og enkel model, strikket i Arwetta Classic. Link til gratis opskrift her. Om Smootie skriver Inga "Ulden men luftig. Superlet og hurtig at strikke, næsten uden monteringsarbejde."


Næste model er Flakon, min favorit af de to. Jeg er vild med formen, farven og det skønne brombærmønster og snoningerne med lidt blondestrik i. Flakon er strikket i Arwetta ekstra fin merino, der er et af mine yndlings garner, drømmer om at det snart kommer i samme farvemængde som Arwetta Classic ;-) Opskriften på Flakon kan du hente helt gratis lige her. Om Flakon Skriver Inga "Flot farve til solbrun hud. "Modellen er kort og bred - brug den med en top indenunder."

Hvorfor overhovedet købe bladet tænker du nok - Det skal jeg fortælle dig! Det søde lille hæfte er et af de bedste i år, det indeholder 17 opskrifter fra bl.a. Lene Holme Samsøe, Sanne Fjalland, Signe S Simonsen, Jytte Slente Katrine Wohllebe og Stine Hoelgaard Johansen. Der er designs fra både Permin, Hjertegarn, Filcolana, BC-garn, Onion Cewec og Garnstudio... Der er rigtig meget godt, og 17 bluser og trøjer for under 50 kr, det er da noget særligt. 

Sidder du med bladet, hvilke sommermodel drømmer du så om at strikke?

Min top 3 
Florlet og lidt fræk af Lene Holme Samsøe på side 6
Kort og godt (Flakon) af mig på side 42
Med kik til Skulderen af Signe S Simonsen på side 46