mandag den 17. december 2012

Husk nu at holde øje med om du vinder

Jeg har lidt knas med nogle af lågerne, det drejer sig om låge nr. 7, 12 og 15. Låge nr. 7 tjek låge 8 for at se om du vandt, låge nr 12 Louise Klint har skrevet en mail til dig, som vi er i tvivl om, om du har modtaget. og Låge 15 dig har jeg ikke hørt fra endnu, så tjek låge 16 og se om du har vundet.
Alle vindere skriv en mail til mig på knitting@bykaae.dk og mærk mailen, med dit låge nummer.

Jeg er glad for I nyder pakkekalenderen, og tak for alle de mange personlig mails jeg har fået, dem er jeg glad for.

Jeg er glad for at kunne gøre lidt god reklame for dem i branchen jeg holder af, og synes I skal møde. Og husk nu det fortsætter om alt vil langt ind i 2013. for det er jo sådan at jeg hver måned har en månedsgave, ofte en bog, eller et nyt garn, som en designer, eller grossist vil gøre opmærksom på.
Har du også noget, så er du altid velkommen til at sende mig en mail, med en forspøgelse.

Glade jule hilsner her fra

Første dag på job efter mit fald

Nåååå det er nogle søde elever jeg har, peberkagehjerter har de bagt til mig, båret min taske, nusset og pusset om mig - skønne unger!
Og som du nok kan se, så vokser mine striber roligt men sikkert.

Låge 17 fra Mia Dehmer

Vinderen fra d. 16 december er nr 10 nynne sagde ...Dejlig dejlig gave - og vil også rigtig gerne være med16. dec. 2012 07.52 Nynne
Send mig en mail på knitting@bykaae.dk med din adresse, så sørger Filcolana og jeg for at din pakke kommer afsted, skriv også gerne farvetone ønsker.
Til alle der deltog i låge 16, tak for de mange meget pæne ord, de varmer.Dagens låge er fra Mia Dehmer, Mia har det skønne firma Vickevira, hvor hun blandt andet, spinder, farver, og sælger det lækreste garn Jeg er rigtig glad for at Mia vil være med i pakkekalenderen, så også I kan stifte bekendtskab med dette lækre garn. Så er du til det blødeste bløde, og luksus garn, så er dette lågen for dig. Skriv en kommentar til dette indlæg for at deltage i lodtrækningen.