mandag den 25. november 2013

ByKaae hos SommerfuglenI onsdags var jeg på besøg hos Ditte i Sommerfuglen, Vandkunsten København. Det var et besøg, der kom rigtig meget godt ud af.

Ditte ville gerne have mit tørklædekit med magiske nøgler i butikken, hun købte i 3 farver, dem er jeg ved at pakke nu. Hun købte ligeledes Krydret strik og Dimserier ind. Dem finder du allerede både i butikken, og på webshoppen. 


Og hvad der jo næsten er det bedste.... Jeg skal ind og holde workshop i begyndelsen af det nye år. At holde workshop i Sommerfuglen er noget jeg glæder mig til, både fordi jeg føler mig på hjemmebane i København, men også grundet Dittes skønne lokaler, med god plads til alle. 

Julefrokost med strikkepigerneJulefrokost med Rasmilla. Vi er en del af Sannes veninder der hjælper til med at passe butikken i ny og næ. I går inviterede hun os alle til julefrokost. Og hvor hyggeligt var det lige... Strik og dejlig julemad... Hvor var det bare fantastisk, at sidde der og snakke, strikke, snakke og strikke lidt mere... Alle havde sådanne noget strikketøj med der bare gled gennem fingerere, retriller strikkede mange af os... Det er altså en julefrokost lige efter mit ønske, en af dem, hvor man bare hygger sig, og har det rigtig sjovt.