lørdag den 2. januar 2016

Visioner for 2016

Strikkeopskrifter, bøger, undervisning og foredrag

2015 har været et helt særligt år i mit lille firma. 15 var året hvor jeg for alvor fik mit brand slået fast i de danske og mange nordiske strikkehjem. Fra "bare" at være en underviser, strikdesigner, foredragsholder, der var kendt for at være farverig. Bliver jeg nu oftere og oftere spurgt til andre emner inden for strik. 

I 2015 har jeg undervist i alt fra farverig strik, neverkont, sokke strik, strik med tekstur, gobelinstrik til mønsterkonstruktion. Alle emner som jeg tager med ind i 2016.

2016 er nemlig året hvor jeg skal undervise røven ud af bukserne. Min kalender er fuld booket frem til og med marts, og der er først åbninger igen i april. Ikke alle aftaler er ført ind i kalenderen endnu, kun de hvor alle detaljer er aftalt på plads. Et drømmescenarie for en som mig, der bare ELSKER at undervise.

Ønsker du at få mig ud og undervise eller holde foredrag nær dig, så er det din lokale garnforretning, forening eller bibliotek du skal tage fat i. Eller måske er du med i en mindre strikkegruppe, jeg kommer også ud til "homeparty". Send mig en mail og spørg ind. knitting@bykaae.dk

Den store drøm for 16 er naturligvis at komme til USA og undervise i enten Krydret strik eller Grafisk Gobelinstrik. Europa er naturligvis også et mål, derfor er Krydret strik, Dimserier og Strik & Mal blevet oversat til Engelsk og udkommer i digital form i 16. 

I begyndelsen af 15 bloggede jeg på Engelsk, det kommer jeg til igen. Det bliver dog ikke mig der oversætter, til dette søger jeg efter en Virtuel assistent. Jeg er ikke struktureret nok til konstant at få blogget med fokus på at indholdet også skal være på engelsk - tiden flyver, og så gider jeg faktisk ikke. 

I 16 skal det handle om farver, formgivning, udgivelser, undervisning og opskrifter massere af opskrifter.

Hvad er dine strikke visioner for 2016?