onsdag den 30. november 2011

ByKaae Pakkekalender


Så er det i morgen det går løs....

Krydret strik - modellerne kan ses 2 steder


Når man slentre ned af Fiolstræde ved strøget, møder man uldstedet, og i deres vindue kan man lige nu se mine modeller, og min bog... Billedet er taget i sidste uge, hvor der var så gråt og kedeligt, så der var ingen chance for at solen ville gå ind og tage farve fra mine modeller. Hvilket ellers er et stort problem når man har vindues udstillinger. Tænk Uldstedet har måtte genbestille bogen 3 gange, det er altså noget der giver små varme bobler i maven. Tak til alle jer der ude der køber min bog. :-)


På den gamle Remise har man i denne weekend kunne se mine modeller hos Uldgalleriet Gitte er min rigtig gode strikkeveninde, så hun var rar at invitere mig med. Nu og frem til Januar kan du også se mine modeller i Helsinge. Sammen med Uldstedet, 123knit og Rasmilla Uldgalleriet dem der har bestilt flest bøger. Det har overgået min vildeste fantasi, at den ville blive taget så godt i mod. 


Hvad der så bare slet ikke gør mig glad, er vores stormskade. Kanalerne i KBH steg voldsomt i timerne efter stormen, og vandet havde den frækhed at trænge ind i klæderne her ude på slusen. Mine bøger står selvfølgelig i kælderen, og nederste lag omkr. 300 stk, har fået vand.  Heldigvis er det havvand, så når man nu går nede i klæderen lugter der bare lidt af vådt papir. Skaden er sket, og nej forsikringen dægger ikke. Der står i vores kontrakt at der kan komme vand ind, og man bør sætte sine ting på noget der er hævet 20 cm fra jorden... Michael og jeg er blevet enige om at bøgerne skal tørre, og så må vi se, hvor galt det er... Under alle omstændigheder er det møj træls!

Lille note til alle jer der skriver i blogger, og får fejl bx-77j112 skift til Google Crome, så dur det igen ;-)