fredag den 2. marts 2012

Orange


Okay, det tager måske lidt overhånd med nye projekter i denne tid. Nu må jeg altså ikke slå op på mere, før bare et af dem er kommet af pindene. Det bliver nok ikke den her der først bliver færdig. Jeg strikker på P 3 med Arwetta ekstra fin Merino fra Filcolana. Jeg har selvfølgelig valgt en stærk farve. Orange er næsten lige så fin som gul, og er dog også blevet spået til at være en af de nye modefarver. Orange er klart en af de farver jeg holder meget af - sammen med alle de andre klare stærke farver. Her arbejder jeg med en fin snoet ribkant, et brombær mønster og så nogle lækre runde ærmer. I teori og på tegning holder konstruktionen max - men om den også holder når den kommer af pindene vil tiden vise. 
Hvis du som mig er helt vild med denne varme gulerods farvet garn, så er der et direkte link til et hurtigt webkøb her hos 123-knit. Og et link til andet der er strikket i denne skønne farve og ja den er god nok, i har også set den i brug her før, nemlig på snabelsutskoene.
Hvordan har I det med orange, tror I også det bliver sommerens/efterårets store hit... Som i lillahittet???

JEG TROR PÅ DET!

Yndlings torsdag


Som altid om torsdagen, var der strikke café ude på Amager i Yndlingsbixen.  I går var det af en eller anden grund bare ekstra hyggeligt. Stemningen var helt i top. Og endda selv om jeg strikkede en GRUM fejl på mit Gobelin strik, ja så fortsatte stemningen bare med at være høj. Man kan jo altid vikle lidt garn, købe et par nye pinde og strikke på noget andet, og så trævle lidt op når man kommer hjem.


I dag bliver ikke lige så hyggelig, for der skal der trævles op, fortryder i den grad at jeg tog mit gobelinstrik med, jeg kunne da have sagt mig selv, at det ville være en umulighed at holde styr på 12 ender - meget lange ender) og et påbegyndt ærme, der snor sig som bare pokker. Men næ nej, man skal jo lige vise de andre at man er lidt sej til det der gobelinstrik... - Er det her man siger hovmod står for fald? ;-) Det tror jeg nok lige det er.