mandag den 3. august 2015

Højdepunkter 2015 - Juli


Juli - hvad kan jeg sige, for os strikkere har det jo været et skønt vejr, men for resten af Danmarks befolkning har det været et L.... vejr.

Her i det lille firma, skruede jeg ned for blusset, bloggede mindre, arbejdede blot et par timer dagligt - venter lidt med at holde rigtig ferie. 

Short in English
The Danish weather has been cold and wet = lots of knitting time. Here at By Kaae we have turned down the pace in July, but stores the right vacation just yet

I Juli har jeg haft 2 Strik i fællesskab, den her på bloggen, hvor vi har strikket Garam Masala og så den på Woolspire, hvor vi har strikket #BykaaeSommertop Tænk at den fik status som Sommerens største Knit a long hos 1000 Ideer. Tak Norge ;-)

Short in English
In July I have hosted 2 Knit a longs, one at ByKaae and one at Woolspire. The one at Woolspire was huge it was hosted in Germany, Norway, Sweden and Denmark. 

Selv om Juli var en stille måned, er der nu stadig sket en del. Jeg har arbejdet på lidt design, både i eget navn og for Karen Noe. Nederst th ser du en cardigan der er på pindene hos min søde strikkedame Jette - den er til Karen. Ved siden af ser du min Kornblomst, det er et nyt design i eget navn, der lige nu er ved at blive teststrikket af 4 skønne kvinder. Du kan følge deres arbejde på Instagram under #kornblomst sammen med en masse skønne billeder af blomster.
Jeg arbejder  også på en opskrift på sokker og kursus, billedet i midten. Se flere af mine sokker på Instagram #SkønneSokkerHugEnHælKlipEnTå

Short in English
I have been working on a few designs this month. One for Karen Noe, and two in my own brand. 
Bottom right: The cardigan for Karen is on the needles, being knitted by my lovely knitter Jette.
Nest to it my new design Kornblomst (cornflower). In the middle, some socks for at new pattern and a training course for knitters.

I uge 28 stod den på 2. år i træk på Kreativ sommerhøjskole ved Ribe. Det var en fantastisk uge, som du kan læse alt om her

Håber også du har nydt din sommer og igen er ladet op til hverdagen :-*

Short in English
Like last year I thougth a week at creative summerschool (højskole - a danish thing)  for knitters. See all the pictures her - Im sorry that it is in danish.

I  hope You have had a nice summer, and is ready to everyday life again :-*