fredag den 10. august 2018

Lær at strikke med Charlotte Kaae (Online begynderkursus 3 timer)

Går du med en drøm om at lære at strikke, men synes du det er svært at finde tiden eller stedet, der tilbyder et begynderkursus?

Nu skal du ikke vente længere! I samarbejde med We Teach, har jeg skruet et super godt begynderkursus sammen til dig, hvor du kan lære at strikke i dit helt eget tempo, hjemme i din sofa.

Mit online begynderkursus - Lær at strikke har en varighed på på 3 timer fordelt på 67 lektioner i 10 moduler. Du har NATURLIGVIS ikke lært at strikke på 3 timer... Til hvert modul er der en række opgaver du skal lave - i form at projekter. Du kan gemmenføre kurset på alt fra 3-6 måneder måske lidt hurtigere eller langsommere afhængigt af hvordan din hverdag er skruet sammen.

Her får du en lille smagsprøve på en lektion fra et modul - her handler det om hvordan du passer på det du har strikket - altså hvordan du vasker (dette er et klip af et klip - altså ikke den fulde video).

Du kan se flere klip lige her hos We Teach

Her kan du se et par af de produkter du kommer til at strikke mens du lære at strikke


Trekantet tørklæde i ret-strik.


Halstørklæde med striber og hulmønster.


Pulsvarmere med knaphuller og fine knapper.

Se flere billeder hos We Teach.

Prisen for mit online kursus hos We Teach er 399kr - du får evig adgang og kan se videoerne, læse materialet og bruge opskrifterne igen og igen.  Køb kurset her