onsdag den 20. oktober 2010

Snabelsutsko helt klar til teststrik


Merete har skrevet at hun gerne vil teststrikke str. 38-39, så nu er jeg godt igang med at beregne og skrive ind.

Må indrømme at min orden i de håndskrevne noter kunne være bedre. Det kræver godt nok sit at gentolke dem, og få dem omformuleret til et korrekt strikkesprog... Tror ikke alle vil synes at mine tegn og forkortelser er til at forstå ;-)

Jeg mangler stadig en teststrikker til  str.34-36, du kan enten skrive en note her på bloggen, eller på Ravelry, mit brugernavn er Kaae.
Her til morgen malede jeg bunden med Gutta fra Panduro. Jeg er startet med at male små prikker, i de "huller" der er i mønsteret. Nu må vi se om det er nok til at gøre dem skridsikre, eller om de skal have lidt mere.

Jeg har været lidt fræk og vælge en med glimmer, da jeg synes det matcher hele ideen om Bollywoods glitter og glimmer. Ja og så var det lige en af de farver jeg havde liggende, der passede bedst i farven. Der er jo ingen grund til at købe nyt, når man har... En regl der kun gælder gutta, og bestemt ikke garn.

Og nu tilbage til opskriften, beregningerne, Excel-arket, og de uforstålige noter, jeg har kradset ned undervejs. Ønsk mig held og lykke med at gentolke.