onsdag den 1. juli 2015

Højdepunkter 2015 juni


Juni har været fyldt med spas og enkelte skønne dage i solen. Only in Danish through out the summer

Jeg har være ude og undervise to gange, først til WWKIP dag i Kolding sammen med den skønne Lisa Renner fra Cashmerecompany. Senere var det til Sydhavsstrik, hvor bla Lene Nørløv fra Mille Marenges havde tryllet den hyggeligeste strikkeevent på benene. Et godt supplement til de mange festivals der er rundt om i landet. Jeg underviste i Neverkont basis og havde den mest hyggelige gruppe kursister, der virkelig fik noget ud af at strikke teknikken, men også med at lege med farver. 

I juni gik årets anden Strik i Fællesskab på By Kaae i gang, vi strikker Garam Masala fra Krydret strik. Mange af dem, der strikker med denne gang er super flittige til at dele deres progression og spørgsmål med hinanden på Facebooksiden for Strik i fællesskab. Det er fedt at følge, jeg bliver så inspireret af farvevalgene, og så er det bare død hyggeligt. Ud over Facebooksiden, har jeg denne gang lavet Hangoust via Google+ hvor jeg hver 14, dag holder små korte kursus i hvordan du kan strikke din Garam Masala. Selv om teknikken driller mig lidt, er det nu en super fin måde at nå lidt længere ud med strikkehjælpen. Det er så fint at jeg faktisk har besluttet at invitere de der strikker med på hangout strikkecafe.

I Kreativ striks sommerudgave har jeg et lækkert ude design i, der består af en masse puder i forskellige størrelser og et tæppe der er inspireret af patchwork. Det hele er strikket i Fritidsgarn fra Sandnes, og er filtet i maskinen. Sættet er så lækkert at jeg bare måtte købe det tilbage.

Hos Woolspire sker der også lidt. De har spurgt om jeg vil være værtinde for deres næste Knit a long (strik i fællesskab) der begynder i dag... Det bliver et spændende arbejde hen over sommeren, hvor jeg jo ellers er gearet ret kraftigt ned i tempo.

Bloggen er på Siesta mens jeg gør min bog færdig, jeg blogger mellem 1 og 2 gange hver uge sommeren igennem.

Det var min juni, jeg håber også din juni har været helt fantastisk