lørdag den 2. februar 2008

Tagget af Nanna

Jeg er blevet tagget af Nanna, synes det lyder hyggeligt, så jeg kaster mig ud i 7 sandheder om mig selv.

1) Jeg er faktisk nok mest Fynbo, selv om jeg kalder mig selv Jyde bosat i KBH; Jeg er født på Odense universitetshospital, har tilbragt mine første barne år på Vestfyn, for så at flytte til Sønderjylland, hvor jeg startede i skole. Senere flyttede vi til Grønland, for så igen at flytte til Vestfyn. Under min uddannelse som frisør, flyttede jeg tilbage til Jylland. Mødte Michael og flyttede til KBH.

2) Jeg valgte teknisk skole frisør uddannelsen, fordi jeg ikke havde fulgt med i skolen, så der var grænser for hvad jeg kunne vælge. Fandt det for kedeligt, tog en HF, søgte ind på Lærerseminariet, og blev lærer, DET ER FOR FEDT ET JOB.

3) Jeg er lidt af en kunstner/designer wanabe, derfor valgte jeg billedkunst og håndarbejde som linjefag. Ved godt jeg ikke er nogen af delene, men det holder mig ikke fra at Tegne, male, sy, strikke osv. Samt lave en masse "design". - Men bliver nok aldrig super proff, holder mig til hobby proff, måske sælge lidt, hvis der er et marked for det.

4) Jeg er en Martyr , tror ikke verden kan klare sig uden mig, er 100 år om at ligge mig syg, for hvordan skal dagen hænge sammen på job uden mig.

5) ELSKER søde sager

6) Er temmelig kaotisk.

7) er 5 mdr. ældre end min kæreste. Siger altid bare vi er 30... han er stadig 29...

Hvem skal jeg tagge? Heidi, Karen, Lise, Lone, Rebekka, Sanne B, Tina P