fredag den 11. oktober 2013

Kuffertshow og workshop i NorgeOm en halv times tid lander jeg i Oslo. Er vildt spændt... Når mine kufferts frem? Kan jeg finde Inger i lufthavnen. Forstår de mit danske? Har jeg pakket nok??? 

Nu skal der vælges farver


Med inspiration hentet i Garam Masala fra min første bog Krydret strik, er jeg nu endelig ved at være klar med en opskrift til et trøje kit. Der er bare lige det der med at der skal vælges farver... Overvejer stadig om det skal være i brændte efterårsfarver eller i pink/blå nuancer... Måske 2 versioner, men er det så ikke bare for kedeligt, hvis mere end et valg i farver, skal der så ikke være minimum 3 valg?Design forBC-garn


Mens mit design for Filcolana tørre, strikker jeg igen på min Spencer til BC. Det er enormt svært at lave flotte udtagninger i bomuld/hør mens, man også skifter farve ofte. Derfor har jeg valgt at at placere mine udtagninger, så de gør noget godt for halsens facon.
Når jeg så sidder her og kikker på min gamle gine lavet på et kursus i 2006, så tænker jeg det er på tide med en ny, en købt en, jeg laver jo ikke så meget til mig selv længere... Men da jeg gjorde, lavede snitmønstre og syede en masse, der skulle passe mig, da var den god... Nu er den sunket sammen, og er stort set ubrugelig... 
Er på jagt efter 3 giner med hvidt betræk, str M, L og XL og et hovede, samt en hånd og et ben... Nogle gode tips til hvor jeg skal lede? Køber gerne brugt.