fredag den 24. juni 2016

Woolspire HJERTEIKON Indiedesignerne

tak for lån af billede woolspire

Tirsdag aften var jeg og en masse andre af landets Indiedesignere inviteret til aftensmad og garn-smagning hos Woolspire.

Sine Larsen Kreativ leder hos Woolspire, lagde ud med at fortælle om Woolspires vission for samarbejdet mellem Woolspire og os designere. Mens vi sad og sippede lidt lækker vin, fortalte hun om alle goder, men også hvad der forventes af os og vores opskrifter. 

Om bordet sad vi ca 20 designere, de fleste kendte jeg i forvejen, men der var også en del nye. Kan du genkende nogle af dem, på billederne i dette indlæg?

tak for lån af billede woolspire

Woolspire havde virkelig sat sig for at forkæle os, der var MEGA LÆKKER buffet fra LéLé.

tak for lån af billede woolspire

Men bedst af alt var det nu at gå og snuse i garnet, se alle farver, mærke kvaliteterne. De garner vi kan designe i er garn fra Dale og fra Du Store Alpakka. Jeg fik bestilt en del til design, heriblandt; Pus fra Du store Alpakka i en lækker gul til et tørklæde, Lille Lerke fra Dale i ret mange farver tænker tæppe i Grafisk Gobelinstrik og Tynn Alpakka fra Du Store Alpakka i Kaj Kage farver, ved ikke helt hvad det skal blive, så bestilte bare til strikkeprøver. 

Se mine design hos Woolspire lige her.

Rigtig god weekend