torsdag den 27. august 2020

Drømmer du om at strikke tå op sokker der passer perfekt på din fod?

Online strømpekursus https://charlottekaae.bigcartel.com/product/online-ta-op-sokkekursus-3-haeltyerI dag vil jeg fortælle dig lidt om mit nye online tå op strømpekursus. 

På dette mere end 3 timer lange online kursus lære du at strikke sokker fra tåen op op. Du lære 3 typer af hæle og 3 gode aflukninger, For at en sok sidder godt, er det vigtigt du vælger en hæl der passer til din fod, ellers vil sokken glide ned og sidde dårligt. I kurset lærer du at tilpasse sokken så den passer dig.

Strikkefastheden er 32 masker på 10 cm (Standard strømpegarn) og vi strikker på de bøjede strømpepinde og magic loop

Sammen med kurset får du basis opskriften på ankelsokkerne både til smal, standard og bred fod, + lav, standard og høj vrist. fra str 24-47  Køb her for bare 150 kr
 
online strømpekursus med 3 hæltyper https://charlottekaae.bigcartel.com/product/online-ta-op-sokkekursus-3-haeltyer

En fod er ikke bare en fod, og derfor giver det ikke mening kun at tage højde for længden når der strikkes efter størrelser. 

Når jeg har spurgt ud på Facebook og Instagram og i mine tidligere strømpekurser, ved jeg at rigtig mange enten døjer med at sokkerne poser og er løse (fordi de har en smal fod) eller at det strammer over vristen (fordi de har en høj vrist). 

Der findes fler typer af hæle du kan strikke og har du en smal fod med lav vrist, så vil timeglas eller bommerang hælen sidde godt. Har du en høj vrist vil en kilehæl eller sweet tomato hæl  sidde godt, og er du sådan jævnt standard kan næsten alt gå. På kurset lærer du en hæl til hver af de 3 typer af fødder. 


I videoen fortæller jeg mere om kurset og om det med hæltyperne. Online sokke kursus tå op https://charlottekaae.bigcartel.com/product/online-ta-op-sokkekursus-3-haeltyer

Når du skal strikke sokker fra tåen og op, du de gamle lige strømpepinde ikke super godt, det er vildt svært at få det til at fungerer på dem, derfor er det rigtig godt enten at strikke på de bøjede strømpepinde eller med Magic Loop. en kort rundpind går til fod og skaft, men ikke tå og hæl. 

online tå op strømpe kursus med 3 hæltyper https://charlottekaae.bigcartel.com/product/online-ta-op-sokkekursus-3-haeltyer

De grønne sokker er strikket med timeglashæl og passer til en lav vrist

De blå sikker er med timeglas og kile og passer til standardfoden 

De rosa passer til en høj vrist og er strikket med sweet tomato hælen 

Online tå op sokkekursus med 3 hæltyper https://charlottekaae.bigcartel.com/product/online-ta-op-sokkekursus-3-haeltyer

De 3 aflukninger du får, passer til en smal, standard eller bred fod/ankel, sådan at sokkerne sidder godt. 

Køb kurset her og få direkte adgang i første mail.