lørdag den 12. april 2014

Design i Kreativ strik nr 2, 2014


Jeg glemmer helt at følge med, og se efter hvornår jeg har design i Kreativ strik eller Alt om håndarbejde, og hov, det har jeg jo sørme denne gang - I Kreativ strik altså :-) 


I bladet har jeg en bluse strikket i mange blandet kvaliteter, mohair, glimmergarn, glat og ru silke... opgaven var super fed Maja, fra Kreativ strik kom med en opgave, med billeder fra Catwalken, hvor gobelinstrik blev brugt meget dramatisk og i sort og røde farver. Dette skulle jeg så omfortolke til noget du og jeg ville bruge dagligt. Det blev til denne super enkle bluse, der let kan forlænges, mønsteret kan ændres, farver og garnkvaliteter kan meget let byttes ud med noget du har liggende hjemme i gemmerne... Ja den er god nok - jeg har da lavet en opskrift der kalder på at blive strikket af garnrester. Om den er let at strikke? NEJ, den er nok for de mere erfarende strikkere, eller for dig der tør tage en udfordring op :-)

Se hele bladet her, der er mange lækre opskrifter, jeg skal helt sikkert ud og have bladet + Alt om håndarbejde for der har Stine en mega fed trøje i... 

Rigtig god weekend her fra