torsdag den 8. juli 2010

Broderi på højtryk og lidt strik

I dag broderes der perler og palietter i 1000 vis, så jeg startede morgenen på altanen, med en god stærk kop kaffe, en masse frug og mit taljetørklæde. Jeg havde lige et par timer inden jeg skulle til morgen zumba i fitnessdk.

Det er fantastisk at vejret bare holder, og man kan sidde ude lige fra den tidlige morgenstund, bare i tanktop og shorts... Mmmmm B-)


I tørklædets spidser, skal der være en masse "spejl" og perler, så det blever en hel fest at se på. Jeg er vildt glad for den effekt de blanke palietter og perler giver tørklædet.

Det er selvfølgelig forskellige look's alt efter om det er høj sol, sterinlys, lampelys eller hvis det var på et dansegulv. Uanset hvor, så giver disse mange "spejl" liv til strikket på en måde man ikke plejer at se.


Ved blad-mønsteret, vælger jeg kun at sy et par perler i, mens trekanterne får masser af perler. Hvor mange spejl jeg syr i er noget jeg ser på hen af vejen, lige nu er der 3 stk, men flere skal der til.

Jeg måtte have en haste ordre igennem til Panduro, for jeg løber tør for guld palietter inden længe. Hvis jeg er heldig kommer pakken lørdag... måtte bestille for 190 kr, samt betale ekstra for hurtig forsendelse... Det blev så lige knap 450 kr, for der var jo lige lidt andet der fristede også...

Måske skulle jeg have opdaget at jeg ville mangle palietter i morges, da vi lavede en bestilling af mosaik multifix og stof... 2 haste ordre til samme adresse bestilt samme dag... UPS

Nå men jeg er jog også i gang med Lissuin, jeg er stadig ved ærme 2, jeg håber jeg får strikket mere i dag, end i går, vil meget gerne i gang med kroppen meget snart...

Se lige diagrammet i baggrunden, Ann Kingstone er fantastisk når hun laver diagrammer, de er klare og tydlige, lette at følge. Der er diagram til hele trøjen, fra start til slut. Jeg elsker at hun har gidet at tage sig tiden til at tegne det ind. Ofte får man jo bare sådan et udklip af et diagram, og så vær's'go at strik, regn selv resten ud... Dovenskab fra designeneren eller mangel på plads i en bog??? det vides ikke, men træls er det!