tirsdag den 15. oktober 2013

Design for BC-garn


Cardigan til drenge og piger. Polkaprikker til piger og striber til drenge. 4 friske og 100 % økologiske farver. Modellen bliver strikket op af min strikke dame Jette... 

Krydret strik kuffert show mandag d. 21. okt


På mandag kl 16 er jeg på besøg hos Karen Becker i Fuglebjerg. Der holder jeg først mit foredrag, efterfølgende er der mulighed for at købe mine bøger og kits. Karen Becker har et rigtig fint efterårsferie program, som er værd at tjekke ud. 

Jeg håber vi ses hos Karen IblingerneDe to små er slet ikke så små længere om 14 dage er de store nok til at blive kastreret. Faktisk er de allerede nu på størrelse med en lille voksen huskat, det er kun på deres killinge attituder at man bliver klar over at de faktisk slet ikke er så store. Simba bliver en rigtig strejfer, han er allerede meget glad får at tage turen over hegnet når vi er ude. Naboernes haver er blevet inspiceret. Louie der imod, han bliver i haven, ved et uheld kom han gennem hækken i går, fordi han blev bange, hverken tun eller leg hjalp, jeg måtte ind i hækken efter ham. De elsker at være ude, og så snart de har fået deres chip og ørertatovering, så må de gå ind og ud al det de vil - også over hegnet eller gennem hækken.