mandag den 12. marts 2012

Fiberfest i Ry


Mandagmorgen, endelig er det tid til at dele alle de skønne billeder med jer. Fiberfesten i Ry var for FED, der var bare styr på sagerne. Jeg fik tildelt dette skønne klasseværelse, med smartboard og gode møbler. KBH kommune, her kunne I lære lidt, tag på studietur i Ry og se hvordan de får det til at hænge sammen... Nå ikke noget lærerbrok fra mig.


Som I ved var jeg meget tidligt oppe (04:00) med taxi kl. 05:00, i S-toget kl 05:36 og i Ry kl 08:41, klar til undervisning 09:30. OK det var en dårlig plan, jeg indrømmer nu... Næste gang jeg har tidelige workshops i Jylland, sover jeg der!


Bodil bød velkommen, over 600 kikkede forbi Mølleskolen i lørdags. Jeg er imponeret, det er vildt så mange strikkere vi er, og så mange der bare elsker at komme ud.


Første hold var fuldt booket, og sikke en fest vi havde. Andet hold var ikke helt fyldt, så her troede jeg festen ville slutte, men nej - det var bare en lang fest. Nyd resten af billederne, og se hvor gode mine kursister var til at vælge farver, strikke bobler, og i det heletaget til at hygge sig. TAK for en god Fiberfest!Elsebet havde lektier med - Garam Masala ;-)Lyn strik


Mere lyn strik

Og alle jer der venter på mail, den kommer i eftermiddag.