tirsdag den 5. februar 2008

Harry Potter sokker - Stockings

Der arbejdes hårdt på udrykket i Slytherin sokkerne, nu hvor stykket med Gobelin/intarsia emblemet er lykkes, er min næste udfordring hælen, jeg ønsker noget nær det der på engelsk kaldes en wineglass heel
men så aligevel ikke helt. - Jeg vil gerne lave den i form af en Rombe, der starter midt på hælen, men over hælbulen, hvor den så breder sig ud i et omvendt V, der hvor hælen drejer ind under foden, forestiller jeg mig at den så igen snævre sig ind.

Hen over hele denne Rombe hæl forestiller jeg mig, en rib magen til den øverste rib, i sort og grå, det samme i tåen, og hvilken tå ved jeg endnu ikke.

At strikke strømper er det bedste for hjernen, SUDUKO GO HOME!

Jeg håber tegningen viser det jeg mener, var/er lidt hurtig, og sjusket, det er jo skitser ;)

I'm working on the heel flap now, its almost going to be as a wineglass heel, but not quit. More in the shape as an rhombus, starting over the heel, spreding out, an then narrows in under the foot. I'll like to make the heel as the ribbon... hmm still putter with it, some minde work - SUDOKO GO HOME!


Nå men de 3 andre sokker er på tegnebordet.
- Gryffindor, bliver den svære, for Karen har lavet sådan en god en. Derfor forestiller jeg mig igen gobelinstrik, men denne gang hele sokken i skakter rød og brændt gul/orange, evt. noget med en løve, vil bruge et gammel Amager broderi mønster.

- Ravenclaw, bliver a la Slytherin, med emblemet, denne gang i 4 tern med en ravn i.

- Hufflepuff, her forestiller jeg mig grævlinge fodaftryk i sort på en gul sok, hvor et bånd omkring den er i dirgonale striber, og nogle franske liljer.

I'm also working on the other pairs of Harry Potter stockings, I'm not just there yet, as the drawing shows.