mandag den 29. oktober 2012

På rette vej igen

Så er jeg på rette vej igen. Den der har fulgt med hele dagen, har nok set at jeg blogger fra sengen. Har fanget noget mave onde, den slags der gør mig glad for at toiletter har vi 2 af, og det ene er ved siden af soveværelset.
Håber at jeg er frisk i morgen igen.

Fejl - jeg har strikket fejl

Så sidder jeg ellers her frejdigt og skal i gang med at montere min Pistacie Pavlova for BC-Garn.
Men hvad fanden er nu det, jeg har vendt ryggen forkert da jeg Strikkede rib på ærmerne...
Ja jeg har kastet med det, bandet højt, fordømt det... Og nu klipper jeg de ribkanter af, og vender rygstykkerne. Over i sidebaren kan du se en sådan gør man, til en livline.

Billeder fra Hirtshals


Åhh så blev jeg glad, her ses min navnesøster Charlotte i hendes Garam Masala den er bare så fin


En fordel ved at undervise på et bibliotek, er at der er mega meget plads. Alle havde fået en god plads, og havde både en stol og bordplads. 


og så blev der ellers strikket på livet løs - jep den er god nok, det er en Rasmilla, weekend vest yderst til højre, og den var fin - så fin...


Flittige piger


Grøn - orange


mørk mod lys


blå - brun - grå


opmåling af garn - der er nemlig en teknik til at måle, hvor meget garn man skal bruge til at strikke mønster og få striber ;-)


Grøn - pink


Blå - grøn -rød


Blå - Rød


Blå -grøn

Tak for denne gang Hirtshals, nu glæder jeg mig bare til  den 10 november hvor Fokus Ålborg og Hønsestrik Ålborg har inviteret mig op og undervise. Det bliver hyggeligt at se Edith igen, det er længe siden.

Usynlig ribaflukning er god til

I dag arbejder jeg med en usynlig ribaflukning og der findes en sådan gør du her på bloggen, du skal bare skrive usynlig ribaflukning i søgefeltet så kommer den op, eller sådan gør man, så får du en masse vejledninger frem.
En usynlig ribaflukning er en syet aflukning, du skal bruge lidt over 4 gange så meget garn som stykket målet. Aflukningen er meget elastisk, og er fantastisk at bruge, i afslutningen på ribkanten.
God strikkelyst