onsdag den 9. maj 2012

Husk nu april's gaven


Husk det nu det er på fredag, jeg trækker en vinder... Følg linket (husk det nu) og se hvordan du kan vinde denne skønne gave fra Karen Marie Dehn.

Persisk Nordisk Re-mix for BC-garn


Det er ikke fordi jeg har haft frygtelig meget tid til at strikke, men lide er det nu blevet til. Til min store overraskelse nåede jeg halsen i går aftes, og kan nu her til formiddag vise jer et næsten færdigt forstykke, der mangler kun små 50 pinde. Ret riller, gobelinstrik og magiske nøgler, det her er et sjovt stykke strik, og faktisk også ret nemt at strikke. Jeg vil gå så vidt og påstå, at dette kunne være et arbejde en ret ny strikker vil kunne strikke. Det eneste det kræver ud over at holde strikkefastheden, er tålmodighed, og at man kan tælle sine retriller og masker.


Jeg har tegnet et bud til ryggen. Striber med magiske nøgler, og så ellers 8 gobelin kvadrater, der er placeret med let hånd. Stine siger ingen gobelin, jeg sige lidt gobelinstrik, men bestemt ikke på alle pinde, som på forstykket. Hvis jeg undlader gobelin, er jeg bange for at det bliver et kedeligt arbejde. Hvem husker ikke de meter lange retstrikket halstørklæder? Jeg strikkede en gang et kæmpe sjal på p 4 i ren retstrik, det var dræbende kedeligt, og jeg kom aldrig til at bruge det, for alt hvad jeg kunne tænke på når jeg skulle bruge det - var de kedelige strikke timer. Blusen her er gigantisk stor, så kedsomheden må ikke presse sig på.