onsdag den 12. september 2012

Når lærken slår sin trille er på pindene - igen

Her til aften fik jeg slået op igen, og er nået forbi vendepindene i nakken... Og mens jeg sidder og skriver opskrift, så tænker jeg på om vendepind udtrykket "wrap and turn" har et dansk navn. Som eks slå om og vend, selv om det jo ikke helt er det man gør, men faktisk tager en maske løs af mens man snor garnet om den, fører den tilbage og så vender... Kender du den danske betegnelse?

Når lærken slår sin trille - forsøg


Inden jeg besluttede mig for at trævle op i går aftes. Forsøgte jeg mig med et bryst indsnit under ærmet. Det virkede faktisk ret godt, så det tror jeg, jeg vil arbejde videre med.


I mellemtiden, leder jeg efter en rundpind nr 3.... gad vide hvor den lige er, eller rettere de, ved jeg har flere...

Tog strik

Jeg elsker tog turen på denne tid af dagen... Her er helt stille, og massere af plads, så jeg får strikket i dag. I går måtte jeg nøjes med tørstrik - Rowan 52.
4 retriller når jeg på vejen hjem, og 3 på vej på job. 7 retriller er helt ok, som basis på det daglige strik på vesten. Så er jeg nok færdig om et par uger.

Vores hule


Michael er ved at lægge gulv i vores soveværelse/hyggehule. Om få dage kan rummet rent faktisk tages i brug. Det betyder Michael får sit eget kontor, og rykker ud af mit - OG ENDELIG kan jeg få mine ting på plads. Endelig kan vi sove i et kæmpe stort og dejligt rum, vågne til solopgangen øst (dvs i vinduets højre side).


Sådan her så rummet ud for bare et par uger siden, spærrene er nu hvide - kridt hvide! gulvet er lagt færdigt i går aftes... Nu kommer det rigtig svære, gardin - hvordan fanden skal jeg sy gardin det det monstrom af et vindue? Nogle ideer??? Send gerne link til billeder jeg er på herrerens mark...