torsdag den 18. oktober 2012

Vi rykker ind

Det er så fedt, for første gang siden vi flyttede i maj har vi en stue, med møbler. Karmen er fuget, og har nogle kg stående på sig, for at ligge helt plant. Når vi har fået lavet el og pejs i stuen, kommer der fodlister op.... I morgen skal du nok få en masse billeder, der er taget med et ordenligt kamera, og ikke et tåget mobil foto som dette.

Karme

Så er karmene næsten monteret, der mangler lige en fugening, den klare Michael.

S.I.F's - betræk til din sadel


Jeg har lige modtaget en mail, fra Karin, der spørg hvad S.I.F's er. Jeg har sendt hende det samme svar som jeg skriver her.

S = strik
I = i
F's = fællesskab

For et lille års tid siden, lavede jeg en facebook gruppe ved samme navn nemlig Bykaae's strik i fællesskab  

ca 4 gange om året, laver jeg en opskrift, som kommer på SIF's og vi strikker sammen. Neverkont og Lufferne, var de mest populærer SIF's der har været. 

På fredag kommer del 2 til betræk din sadel. Jeg håber flere melder sig til, det er gratis, og ganske uforpligtende, altså lige bortset fra at jeg gerne vil se billeder, enten på facebook, mail, eller jeres blog.

God strikkelyst 

Morgen stilhed

Alt er helt stille, den eneste lyd, er fuglene, Michael der bladre i sin bog og knitrende strikkepinde der suser gennem garnet. Inden vi skal op og i gang med køkken og stue, ligger vi og nyder at det er ferie, og klokken ingen magt har over os.