lørdag den 24. oktober 2015

By Kaae på Kreativedage i Fredericia


I forgårs gik det løs, min første messe - helt alene - 2x3 kvadratmeter er ikke meget, takker lige yoga-guderne for at jeg stadig er smidig, på trods af manglende indsats på det område.


Det er total iorden, på Messe-C kan man køre lige til standen og læsse af - ret godt, når man har 8 kasser med bøger i bilen. Ulempe, det der bak'ning når man skal ud igen... jeg klarede den, og det gik fint, havde kørelærer Ricco i tankerne under den manøvre.


5 timer senere, og jeg har en præsentabel hyggelig men meget lille stand, husk at kik ned når du kommer forbi. Jeg har ganske lidt garn, få kits og magiske nøgler med, men en hulens masse bøger. Se lige nogle fine roolups Michal har lavet til mig :-)


Forsiden til strik og mal - tak til alle de garnbutikker der allerede har bestilt uden at have kikket i den, I gør mig så glad. 

Kik forbi stand 1157 på Lillagade lige foran Lilla scene kl 16 både fredag og lørdag kan du se mig på Orange (ja den er god nok ORANGE) scene, hvor jeg har foredrag og minikursus i farvelære