fredag den 9. marts 2012

Forberedelser til Fiberfest i Ry


Nu er jeg næsten klar til at tage toget i morgen kl. 05:36 mod Ry. Der er lige et par ting jeg ikke er færdig med. Jeg mangler at vinde 100 små 10 g nøgler (de første 100 er rullet). Det er nemlig sådan at der følger 2 nøgler med det kompendie man køber for 50 kr. der ud over er det muligt at købe ekstra nøgler for 7 kr. stk. Sådan er det ikke altid når jeg holder kurser, men denne gang bliver det sådan.


Ja så mangler jeg at samle 30 kompendier, der kommer nemlig 15 på hvert hold i morgen, jeg er booket helt  HELT op.  Det er vi vist nok alle sammen mere eller mindre, så der må komme rigtig mange til fiberfesten.


Ind på computeren, tjekke endnu engang om alt er husket - Sådan som eks. mit eget strikketøj til at vise, hvordan man strikker med de magiske nøgler... ;-)

Jeg er spændt på om jeg møder nogen i toget på vej der op i morgen. Jep, det er mig der strikker i vogn 62 på plads 25, kom bare og slå dig ned med dine pinde og det er så IC-Lyntog 15.

Strikkekursus ved Kaae


I onsdags blev der strikket til den store GULDMEDALJE, Sidsel og Susanne fik strikket deres første strømpehæl. Begge piger har jo tjek på både at strikke og læse opskriften, mens vi snakker lidt. Det er ret godt gået - Man kan faktisk ikke helt kalde dem for begyndere.


Det er lidt hyggeligt med sådan et meget lille hold, for vi når en masse. Tiden, den skal der evalueres på, er 2 timer nok, skulle det hellere være 3 timer hver gang, og så bare forkorte til 4 gange???


Linneastømpen, Sidsel strikker også på Linnea blusen hjemme - Ja de er flittige og laver mange lektier ;-) Hvilket jo er en fordel, for at få det ind. Og kan man lide en god udfordring, er det rigtig fint at arbejde med noget der ikke er helt let. Youtube er en god ven ikke Sidsel.


Susanne er også klar til at begynde på en bluse, jeg mener bestemt at det var denne pinke sag fra Familie Journalens strikkekartotek. Jeg kan varmt anbefale et kik forbi, her er masser af gode sager, fra gode designere.

Jeg glæder mig til onsdag, i mellemtiden følger jeg med på bloggene.