fredag den 5. juli 2013

Hoshi

46 omg glat efterfulgt af 46 omg mønsterstrik... Troede jeg ville nå det i dag... Sådan blev det ikke mangler stadig 10 omg.

Kiiro - fotoshoot


Emma var bare en rigtig fin model og vi fik taget rigtig mange gode billeder, med forskellig stemning. Her plukker vi blomster... Billederne er endnu ikke bearbejdet, men kunne ikke dy mig for at dele lidt. Der kommer flere billeder, og på et tidspunkt også de endelige billeder... 

Kiiro

Gør klar til fotoshoot af Kiiro, om få minutter kommer Emma, min papkusines datter. Hendes mor har nemlig set mit opslag, og de to synes det kunne være meget sjovt.

Dagdrømmer

Jeg er alene hjemme i dag, Michael er taget på kontoret, så huset er helt stille... Jeg kan ikke ladevære med at gå og glæde mig til og længes efter at de to små misser flytter ind. September synes uendeligt langt væk... Tror jeg i meget nær fremtid må holde Jane (missernes menneskemor) op på at vi jo har en flaske vin fra Stick fest i Väst 2012, vi mangler at drikke... Så jeg må hellere komme forbi...

Hoshi - yogibukser til børn

Jeg fortsætter i børneuniverset med et par yogibukser til børn. Jeg strikker i Semilla fino fra BC-garn, i en masse grønne farver og en kold violet. Størrelserne er; 2,4,6,8 år opskriften er til min børnebog.