mandag den 31. august 2015

Højdepunkter 2015 - August


Jeg skal love for at der kom fart over feltet, hvordan pokker er det allerede 1. september i morgen?
Min august har både været travl men også fantastisk spændende og inspirerende. Der har været mange sokker på programmet, en Tex-stilmesse, 50 års fødselsdag, Rasmilla, en Kornblomst, hemmeligheder, Strik i Todbjerg og en nyt design.

Jeg vil begynde med sokkerne, da de er det der har fyldt mest. Når nu sokker fylder så meget, er det fordi jeg har lavet et nyt langt kursus "Skønne sokker - hug en hæl, klip en tå" et kursus der handler om at forstå sokkens og fodens anatomi, og dermed kan strikke de skønneste sokker der passer, ved at tilrette opskrifter så de passer til din fod. 
Der blev også tid til et gratis online mini-kursus om basis sokker oppefra og ned med hælklap. Kurset er lavet via Google Hangout, det kan du se lige her
Sidst men ikke mindst har jeg også lavet en basis opskrift på sokker str 24-46 som du kan købe her for blot 25 kr og på den måde støtte mit arbejde med at lave flere gratis mini-kurser.

Hele 3 events er det blevet til i august. Den første var en fantastisk begivenhed, nemlig en 50 års fødselsdag, hvor temaet var strik. Det er nok den mest hyggelige omg undervisning jeg nogen sinde har haft, i de skønneste omgivelser.
Så var der, Tex-stilmessen i Vejle, hvor henholdvis Filcolana og Karen Noe, viste mine modeller frem.
Sidst men ikke mindst STRIK I TODBJERG en hyggelig strikke dag hos den skønne Annette Danielsen. Jeg har slet ikke ord til at beskrive, hvor god en dag det var. 

Som du efterhånden nok ved, er det min super gode veninde Sanne, der er indehaver af Rasmilla garn og design, det betyder at jeg ind i mellem får lov at boltre mig som butiksansat. Det er skønt at være afløser i den måske hyggeligste butik i Kbh. I august havde jeg en dag i butikken, og det var rigtig godt, det er dejligt at være i kontakt med kunderne, lytte til hvad de siger, når det handler om strik og se hvad de går efter. Altsammen meget lærerigt for mig - og så fantastisk hyggeligt.

Om der bliver designet nye opskrifter til dig, det kan du tro der gør, bla. et nyt tørklæde med bare et magisk nøgle. Og så sniger der sig lige et nyt design med ind i mit børnehæfte strik og mal - Fotografen er booket, nu skal vi bare fastsætte en dag i studie - spørg lige om jeg glæder mig.

Farvel August - Kom bare September, jeg er så klar!

Short in English
This is a glimpse of what August had installed for me.

Most of all, it has been about sock knitting and events. I taught knitting at a birthday party, that was so much fun. Then I was so lucky that both Filcolana and Karen Noe was presenting my designs at the textile fair -I hope to se my designs all over the place this fall :-) Google hangout makes it posible to create a place for som free online workshops, I have had a few, this month it was about socks. To make the month perfect, Annette Danielsen, had a knitting event in her hometown this weekend - I was so good. Hope you enjoyed August as much as I did. Have a happy september. :-)