onsdag den 25. juni 2014

Tant Kofta - hende med det lækre håndfarvet garn


Cardiganen i håndfarvet garn fra Tant Kofta, skrider smukt fremad. Det er mit på farten projekt, som jeg kun strikker på når jeg er på vej et sted hen eller hjem igen.  Som du nok kan se strikker jeg oppe fra og ned efter, netop for at kunne lave udtagning til raglan i hulmønster. Jeg foretrækker ikke det ene frem for det andet, om man strikker nede fra og op efter, eller oppe fra og ned efter, har hver sine fordele... Jeg ser det blot som at have endnu et dejligt værktøj i min strikkekundskab. Et tricks jeg selv synes er ret smart, er at lade maskerne til ærmer hvile på en ekstra wirer, så kan jeg bare skrue pindene på når jeg skal strikke dem.... Det er da smart - jeg bruger Knit Pro. Normalt bruger jeg den korte på 40 cm, men dem kunne jeg ikke finde, de sidder nok i et andet projekt. De lange her kommer jeg lidt i kombolage med.

Tant Kofta åbner snart for online salg og sender garn til Danmark. Kan du ikke vente, kan du altid sende hende en mail. Du finder Tant Kofta både på hendes blog og på Instagram, følg hende, hun der dejlig inspirerede. 

Netop nu kan du melde dig til hendes og Magasin Duetts Garn Kalas (garnfest), den 23. August. HvorI Tant Koftas trädgård, Valler 340 Romelanda lidt nord for Göteborg.
Alle svenske strikke komsammen jeg har været til, har været helt fantastisk, det er jeg helt sikker på Lotta og Petras Garn Kalas også bliver. For kun 650 svenske kroner deltager i hele 3 workshops, får morgen kaffe, frokost og eftermiddags kaffe, ser alle nyheder og der er helt sikkert flere gode tilbud. 

 Jeg ville ønske jeg skulle med, men har en anden aftale den dag...