søndag den 15. maj 2011

Neon taljewrap - opklipning nærmersig

Jeg ved jeg skriver dette ofte, men Filcolanas Arwetta, er et af mine foretrukne garner, ikke kun til sokker, men til meget andet også. Jeg blander gerne garnet med andre garner. Med Indiecitaen, er det særligt godt. Det bløde bløde alpaka, får lidt støtte i forhold til at holde formen, og omvendt får Arwettaen mere blødhed over sig.
Jeg har zoomet godt ind på mit strikketøj, så I der ude, kan se, at den lyse alpaka, går godt i spænd med den skønne Arwetta Classic og Merino. De 3 garner er mine absolutte favoritter, jeg har brugt dem i flere år, det er garn jeg igen og igen vender tilbage til. Alle mine sokker der er strikket i Arwetta Classic holder. De tåler dagligt slid, og vask, mine ældste sokker er fra 2007 - og de lever endnu. Sokker der skal bruges ofte, strikker jeg altid i Arwetta Classic. Netop derfor tror jeg også på at dette taljetørklæde vil få et langt liv, det vil tåle at blive bundet igen og igen.
Farverne - de er fantastiske, mit humør stiger flere grader, hver gang jeg strikker på det. Jeg når opklipningen i dag, så symaskinen må frem, jeg tør ikke klippe uden at sy med det samme, for alpakka, det har sin egen vilje...