fredag den 13. august 2010

Bollywood tørklæde

Uden at have tænkt meget over det, må dette billede bestemt have været til baggrund for mit farvevalg... For blå er bare ikke en farve jeg ofte vælger. Dette billede ligger i forvejen i min inspirations mappe - så - mon ikke???

Forrige mandag startede jeg på job igen, og i tirsdags mødte børnene så. Det er fedt ar være igang igen, men også træls at min strikke tid er skrumpet med mere en 70%

Jeg strikker 30 min hver morgen, nogle dage en 20 min. tid, og om aftenen er jeg ofte al al for træt.

Jeg glæder mig så meget til at hverdagen sætter ind, og de travle team møder, snakke med nye forældre osv. er veloverstået... Så er der nemlig igen mere strikke/ krea tid.

I dag "pjækker" jeg fra træning, for at få lidt kvallitets tid med pindene. (At jeg så skal til boksetræning i morgen, der jo ellers normalt er trænings fri, er en anden sag).

I dag er tiden helliget bollywood tørklædet, samt et nyt projekt i den vidunderlige Cascade 220 garn fra Byslavi Det nye projekt
blogger jeg ikke mere om, før der er strikket lidt mere på det.

Men med Bollywood tørklædet kan jeg kun sige... Det bliver for lækkert og totalt eksklusivt. Jeg skal i kælderen og finde min vinter anorak, så I kan få et godt helhedsbillede af hvad tanken er bag dette vinter projekt.

Men først skal der lige broderes et par dage endnu.

God Weekend