søndag den 27. januar 2013

Trænings program for ømme strikkehænderDu kender det sikkert...

En sweater på pind 2.5 mm og mange timers strik, det kan giver ømme hænder. Da jeg i mit arbejde med strikkedesign, strikker utroligt mange timer dagligt, er det nødvendigt for mig at lave denne række øvelser dagligt. Mon også du kan bruge dem?

Det tager kun 5-7 minutter

1. Rejs dig, tag armene op over hovedet, og stræk hele din krop, mens du strækker og knytter dine hænder, hold hver stilling mens du tæller til 5. 10 gange

2. Tag nu armene ned langs siden, og ryst hænderne mens du tæller til 20.

3. Før armene op og hold dem strakt ud fra brystet, med en lille bøjning i albuen. Tegn liggende ottetaller med hænderne, 20 den ene og 20 den anden vej.

4. Tegn nu på skift 10 cirkler med alle dine fingere, én af gangen, først med/mod uret, og så mod/med uret. (hver finger går sin vej)

5. Ryst dine hænder

6. Giv dine hænder massage i et par minutter, med en god creme, jeg bruger cremen "strikkehænder" fra Mille marenges. Den er super god, og smitter ikke af på dit strik. Jeg køber min hos Rasmilla

God fornøjelse


Mange timers strik - et psykologisk tricks

Du kender det godt, projektet, hvor du strikker og strikker, og når du ser på det igen.... Har der helt sikkert været en grimling og trævlet op og du er præcis hvor du startede... Eller sådan føles det.
Jeg synes ikke jeg når nogen vejen på mine bukser. Her til morgen har jeg allerede strikket i et par timer, og hvad giver det? 1,5 cm .
For at kunne se bare lidt progression, har jeg sat 2 klips i, den nederste viser progressionen fra i går, og den øverste, i dag. Nu går der så lidt sport i at nå mere i dag end i går.