onsdag den 30. september 2015

Opskriften på min Krydret hue - Gratis #krydrethueAt strikke efter diagram er noget jeg i den grad holder af - Er det også noget du holder af, vil du elske denne opskrift :-)

Efterspørgelsen på denne hue, har været helt vild - I dag har jeg besluttet at den må blive en af mine gratis opskrifter.  I sidste uge lovede jeg at den ville udkomme i denne uge, og i denne uge har jeg bare død travlt, og dermed ikke tid til at rode med at sætte den pænt op. Håber Du nyder denne gratis, men ret så rå opskrift, ønsker du den mere detaljeret, må du vente til købeversionen kommer :-) På det tidspunkt fjerner jeg denne, så gem den godt, hvis du ikke vil miste den.
Diagrammet læses nederst fra højre mod venstre, 1 tern tæller 1 maske og 1 omgang. De sorte felter hører til Nøgle A og strikkes dominant, De hvide felter hører til nøgle B
DC-indt = dobbelt centeret indtagning, løft 2 masker ret af sammen, 1 r, træk de løse masker over. (bemærk at omg start flyttes, ved hver indt.)

Garn og pinde
Super soft fra Garnpusher i mange farver. 
P 2,5 mm til rib og 3 mm til huen.

Vil du strikke med magiske nøgler som jeg har gjort, kan du finde inspiration her.

Mønsteret i reporten går over 4 masker og 8 omgange. Reporten er på 24 m og gentages 6 gange

Når du strikker rundt, begynder du nederst i højre side af diagrammet, læser linjen mod venstre,  de næste linjer (omgange) læses på samme måde linje for linje.

OPSKRIFT
Slå 124 m op på tynde pinde og strik 3 omg glat i en farve, sæt derefter dine magiske nøgler til og strik 1 r med fv A og 1 vr med fv B, når ribben måler 3 -5 cm, tages der på næste omg jævnt fordelt ud til 144 m strik nu efter diagrammet.
Ønskes huen længere, strikkes ribben 6 cm og mønsteret før indtagningerne gentages, til huens base har den ønskede længde og mønsteret igen går op.

Deler du på Instagram, brug #krydrethue