mandag den 23. september 2013

September gaven fra Rasmilla


Min gode veninde Sanne indehaver af den skønne garnbutik Rasmilla i Hallandsgade på Amager, er giver at september gaven her på bloggen.

Gaven er super fed, det er nemlig Sussie Haumann's skønne hæfte Grey days, der rummer 8 skønne designs til kvinder. Personligt kunne jeg godt bo i modellen hun har kaldt Saturday... en lækker lang og vamset cardigan i alpaka og silke mohair. s
Se mere om hæftet her 

For at deltage i lodtrækningen om hæftet, skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg, jeg trækker lod en gang i oktober... 
Fanø strikkefestival 2013Vi var heldige på vejen over... Vi kunne køre lige ombord på færgen, uden ventetid... Hvilket var mere held end timing. Fik den lækreste frokost på Sønder Ho kro. Efterfølgende stod jeg lidt hos Trine B fra Strikkebogen, og signerede bøger i Sønder Ho forsamlingshus... Sikke en trængsel... Jeg er ikke spor forbløffet over at høre at Fanø har haft en samlet indtægt på 40. Milioner kr i denne weekend.
Fredag aften bød på top underholdning leveret af Christine Feldthaus, og et smukt modeshow, hvor Christel Seyfarth viste de smukke modeller fra hendes nye bog... 
Lørdag, var hektisk undervisning fra 9-17, afbrudt af frokostpause... Men så sjovt og underholdende... Om aftenen var der festmiddag, hvor vi fik dejlig mad, igen fik vi god underholdning, sømandsviser sunget af sømænd... Det var sjovt.
Søndag fik jeg set lidt af festivalen, mærket den hektiske sprudlende atmosfære, gjort et par køb (bøger, mere om dem senere). Undervisning om eftermiddagen, igen en sand fornøjelse... Og så i laaaang kø ved færgen. 
Hvad er dit yndlings Fanø minde i år? 
Mit er undervisningen, der var så sjov.


Neverkont basis på Fanø


Det var sjovt at strikke neverkont basis i går eftermiddags, mit hold var virkelig i hopla, de lod sig ikke mærke med at det var festivalens sidste timer... En enkelt havde endda været på hele 4 workshops... Jeg var træt da vi startede, men den gode stemning gjorde mig hurtig frisk.... Det var først i den lange kø hjem igen, jeg blev træt.
I løbet af i dag vil jeg sammensætte lidt billeder fra weekenden, og dele dem med jer... Men ellers er der dømt fridag... 
Har du skrevet lidt om Fanø på din blog, så link gerne i kommentaren, så vi alle kan få en dejlig Fanø oplevelse gennem blogs.
Rigtig god mandag.