mandag den 26. april 2010

Tyrkisk vest # 4 Ta' Da' Den er færdig :D


Jeg arbejdede længe på en belægning, der ville matche, og endte faktisk helt enkelt med at strikke den op efter mønsteret i den dejlige silke/babyalpaca garn fra BenteB. Den striber super lækkert - Jeg er helt sikkert ikke færdig med den garn... Godt jeg har mere.

Belægninger er en sag for sig når det gælder strik, har jeg måtte sande. Denne er strikket på i bunden af vesten, og ca 5 cm glatstrik. Derefter har jeg strikket de 2 forstykke belægninger op fra bund-belægningen, mens resten af maskerne er lukket af. Jeg har taget ind og ud, så det har passet med det færdige stykke strik, der skulle meget måle arbejde til, da silken er lidt tyndere end den gule Merino/uld. Jeg har formes stykket så det ender i nakken, og til sidst syet de 2 stykker sammen. Foldet det hele ind på bagsiden og syet sammen.


Smiler her hænger vesten og pynter på min gine, tjek lige detaljen med belægningen... lidt lækkert.


Mig på tagaltanen... Og ja vi skal have købt havemøbler snart... Men ligen nu planter vi (planterne står på vores anden altan - til de er plantet om)Det er så også mig, synes bare lige jeg ville fremvise de fede fairtraid silke bukser, der er syet i Indien af damer i en landsby, det er faktisk gamle brugte sharonner (dette er fra 3) der er syet om til berberbukser. Projektet gør damerne selvforsynende... Meget god tanke og fantastiske bukser, elsker dem. De er fra Butikken Lovelyliving

Sidst men ikke mindst et billede af ryggen, den er jeg helt vild med, det er nok ikke det sidste I ser til dette mønster.

Billedet er taget over ved kolonihaverne på Amagerfælled... På vej i Rema for at handle... Er det ikke fantastisk at kunne kombinere en lækker gåtur i frisk natur med shopping? Hvor jeg dog bare elsker at bo her ude i Sluseholmen.