tirsdag den 8. marts 2011

De nye farver fra Arwetta Classic

For lidt over en uge siden var Nanna her med garn til mig, i godteposen havde hun disse to nye farver fra Filcolana Arwetta Classic, Den violette har nummer 518 og den blå 519. Sidder og kæler lidt med dem i sofaen, og er lettere forelsket i farverne.
Her er lige et zoom på farverne, den violette er lidt svær at fange, og virker let grumesede på billedet. Det er den altså ikke i virkeligheden. Den er klar og lysende i sine farver, og på samme tid rolig.
Men... Når alt kommer til alt, er det denne her der virkelig har fanget mit øje. Jeg vil strikke en version ekstra small af den mønstret trøje i denne farver, jeg skal bare lige være færdig med str. small og de der bukser, de skal altså på pindene, inden jeg går i gang. Farven som jeg vil strikke sammen med, kender jeg ikke endnu... Er i tænkeboks.
Altså se bare - er I ikke forelsket i den?
Den violette....
og endnu tættere på...

Glæder mig til at strikke i de to farver, og finde farver som jeg synes de passer sammen med. Overvejer en bleg gul sammen med den blå, eller måske en svag rosa, under alle omstændigheder, skal det være en hvidtonet farve. Med den violette, bliver det nok grå i en eller anden afskygning.