søndag den 29. juli 2012

Når de kreative processer er slut, og det er rå matematik


Jeg elsker at lave strikkedesign og opskrifter, men jeg må nu indrømme, at det er det der med at finde på og strikke der er det fedeste, graduerings matematikken det er ikke så sjovt, jeg er helt skeløjet af at sidde med næsen i skærmen det meste af dagen. Godt Michael og hans far kan passe sig selv lidt. Nu er jeg så også færdig med at graduere, nu skal op-skrifterne lige ligge lidt, og så skal de læses igennem igen.


Badeværelsevinduet er endelig færdigt, nu skal stuen males, nogen tip til at male mursten? Og ja de skal males.


Michael har fået lagt lidt gulv, det er vist ikke helt let, da huset er lidt skævt... Jeg kan rigtig godt lide effekten af det sammenhængende gulv vi har besluttet os for, ingen dørlister her, kun hvor det bliver nødvendigt... Så som til toilet, og ind til soveværelset.


Pakkerne er pakket, en til Susan, der skal strikke Maya i de nyefarver i Peruvian Highland wool fra Filcolana ... Den bliver super godt.


Strikketøjet der SKAL strikkes færdigt i dag, ligger pænt i baljen, og venter på at jeg får slukket computeren, og sat mig med pindene...

Om jeg nåede det jeg skulle i går? NEJ!!!


Jeg nåede ikke alt jeg skulle i går, men jeg nåede da et stykke. Jeg fik strikket næsten en hel sok, og næsten alt diller-dalleret til den. Jeg fik malet vindue 3 gange med grunder og 1 gang med maling, jeg skal male 1 eller 2 gange i dag. Og så strikke julesokkerne helt færdige, så de kan komme i posten i morgen - og så skal opskriften skrives ind. 


City chic leggies, det er en helt anden sag, jeg nåede nærmest ikke at strikke på dem. Op skrifterne dem fik jeg dog skrevet og regnet på, men ikke så meget som håbet. I dag får vi gæster, så det er nok ikke meget jeg når.