fredag den 14. september 2012

Tilfredsstillende strikkefasthed på P 2.5

Det kommer til at tage sin tid at strikke sommertoppen. Efter et par førsøg fejl, har jeg måtte konkludere at min strikkefasthed i bomuld kun bliver pæn på en meget tynd pind. Til aften har jeg strikket i knap 1 time, og resultatet er 1 strikket centimeter... Der er mange strikke timer i denne opgave for BC-garn...

Pæretræet

På vores lille bitte pærertræ vokser mange små bitte pærer. Vi glæder os rigtig meget til at få smagt på dem... Jeg håber de er lige så gode som de små bitte æbler vores micro lille bitte æbletræ gav. 11 stk, alle spist med stor velbehag.

Puls varmere i fletstrik

Min pulsvarmere har været strikket længe, men det er først i dag de er blevet monteret.

Fremskridt

Jeg fik strikket en masse hos Rasmilla i går. Og her til formiddag er det også blevet til en del. Jeg har sat den fast på ginen, så er det lettere at se.

S.I.Fs - pynt din cykel med strik


Velkommen til sensommerens Strik I Fællesskab. Jeg har mange tilmeldinger på Facebook. Og som altid, vil der gå en uge mellem hver post.
Det er som sagt cyklen der skal pyntes lidt. og vi starter med et skørt til bagegabæret. Du skal altså måle, det stykke på din cykel, som jeg har målt her. 
Højden på "trekanten" 27 cm 
bredden på det smalleste sted 11 cm
og bredden på det bredeste sted 40 cm Denne fredags post går ud på at vælge garn, og finde strikkefastheden på 10 gange 10 cm. Garnet er altså valgfrit - og ja vi skal også regne lidt. Jeg har valgt peruvian highland fra Filcolana, og strikker i rester, så det er altså en stribet sag. Min strikkefasthed er 17 masker og 24 pinde på 10 gange 10 cm.Og bliver man helt vild med at pynte sin cykel, kan den ende med at se ud som denne. Den er set på Texstilmessen i Vejle august 2012.


Du skal nu
Vælge garn
lave en strikkeprøve, så du kan regne din strikkefasthed på 10 gange 10 cm
måle trekanten der holder dit bagagebærer
poste dine mål her, evt uploade billeder til Facebook gruppen som du finder her
Garnforbrug og pinde er ikke ens for os alle, men jeg anbefaler varmt at du finder din restekurv frem, og vælger noget garn der er ensartet.