torsdag den 30. august 2012

S-tog strik

Jep den er god nok, nu sidder jeg i toget og strikker igen, og er klar til at slå op til den næste. Glæder mig til min kontor dag i morgen :-)

Øredutter

Se det udbreder sig :-)

Strik cafe hos Rasmilla

Så sidder vi her igen. Og varmer op til mandag hvor vi kommer igen:-)

De lige de farver i garnet!

I dag møder jeg senere, og sidder i bedre lys i mit S-tog. Sidder og bliver mere og mere glad for lett lopi'en. Den måde ulden er farvet på er så smuk, der er små stink af blå, violet og rød. Det giver virkelig smukt liv til strikket.

Gad vide hvor mit strikketøj er blevet af?


Jeg har jo nogle (omkr 20) striktøjer igang, og en del af dem har været pakket ned. Jeg har i de sidste par måneder pakket ned, pakket ud, gemt væk, lagt i kasser, lagt i skabe pakket ud igen, og så væk igen... Og nu er det sådan at nogle af mine meget vigtige projekter er blevet en lille smugle væk. Tørkældet strikket i dejligt håndfarvet garn fra Julia Zhale ala Ålerusen. Det er tyndt lækkert uldgarn, og hvis du gerne vil strikke noget unikt til dig selv eller som gave, så skulle du prøve Julias garn. Der er ikke mange ens nøgler, og så er det hyggeligt. Julia står nemlig hjemme i køkkenet og farver. Lige nu har hun udsalg, så kik forbi hendes side.


Et andet strikketøj der er væk, er min ballerina til små piger... Den fylder ellers lidt efterhånden så den må da være til at finde igen... Jeg har jo ligesom nogle bøger jeg skal arbejde på, og det er lidt svært, når strikketøjet går og gemmer sig...