fredag den 5. april 2013

Keltisk wannabe - fletning

Jeg er ganske enkelt nødt til at få strikket mine hestetømmer færdige, for at få flettet rigtigt. For sådanne her skal det ikke være. Skulle måske se på fletninger frem for sno-mønstere?

Customize kursus del 1

om en halv time kommer mine kursister til 1. del at mit customize kursus... Hjemme har de haft lidt lektier i form af strikkeprøver. Alle har i forvejen været i dialog med mig om hvad de ønsker at arbejde med... så det er rigtig spændende.... Glæder mig


April gaven fra Butikken ved Højen


Der er kommet ny garnbutik på Sjælland, og også meget snart på nettet. Lone skrev til mig for et stykke tid siden at butikken nu var åbnet, og hun i den forbindelse, gerne ville give en dejlig gave her på bloggen. Tak for det Lone :-)

Klik på billedet og læs hvad Lone gir' 


Her får man da lyst til at gå og handle ikke sandt


Stemning


Jeg kan se det for mig - Shop amok
Og strik cafe - hyggeligt

Vinderen af Martsgaven - bykaae luffe kit

ER nr 25 trukket med free random numbergenerator
Johanne Tvilling8. mar. 2013 16.02
Jamen det er jo lige dem jeg står og mangler :-)
Johanne send mig en mail, med din adresse på knitting (@) bykaae (.) dk så sender jeg pakken din vej.

Til I andre om ganske få timer kommer aprilgaven på, den er rigtig fin skal jeg hilse og sige... om du er til strik eller hund, eller måske begge dele... 
Keltisk wannabe fletning

Jeg strikkede 50 cm hestetømme i de 4 farver i går. Jeg måttebare se om min fletning kunne lykkes, det kan den, der skal selvfølgelig flettes og formes, nåles fast, måske skal jeg ri den fast inden jeg endeligt syr den på. Men lykkes det gør den, og det er fedt. Og så et det så nemt, at selv en relativ ny strikker vil kunne strikke den.

SIFs Grafisk gobelin del 3


Klik på billedet og få det i fuld str. Del 3 er hermed givet videre, og der må nu strikkes til du er færdig, Del 4 vil være den samme som del 3, men for at få aflukningsteknikken må du vente på vi andre (læs den langsomme Charlotte Kaae).
Husk at send mig billeder at del 2 nu og del 3 inden næste fredag. Rigtig god strikkelyst