mandag den 19. september 2016

Lækkert tørklæde i håndfarvet garn fra Sysleriget


I Danmark har vi efterhånden mange dygtige der hånd farver garn - indie dyers. 
Sysleriget aka Malene er en af dem. Noget af det garn jeg er faldet for hos hende, er den serie hun har Med Speckles farvet garn - garn der er farvet med splash af forskellige farver. Den på billedet ovenover er  nr 1. Og jeg har designet et tørklæde / sjal  i det...


Da jeg fik garnet vidste jeg, at jeg ville lave noget der var enkelt og havde fokus på garnet, jeg vidste at jeg max ville bruge 2 fed, så prisen er overkommelig for alle. Dermed var det afgjort at det skulle være tilbehør. Jeg besluttede mig for endnu et sjal, dem kan man ikke få for mange af. 

Du kan bære sjalet helt traditionelt. Det ligger rigtig godt om skuldrene, og så er det forhøjet i nakken, så det på alle måder er genialt her hvor vi går vinteren i møde. Det er for varmt til en trøje nogle dage, men perfekt med et sjal, så du undgår at få træk.

Sjalet er så langt at du kan binde det om brystet, jeg er en 80B og jeg kan, men så skal du heller ikke være større. Du kan gøre dit sjal længere ved at bruge et nøgle garn mere.

Bagfra ser det sådanne ud - jeg skal nok tage nogle billeder hvor det er et levende menneske der har sjalet på og dele her på bloggen.

Det kan styles omkring halsen, så det falder om den ene skulder, det er min favorit styling. Den blå picotkant kommer virkelig til sin ret her.

Formen på sjalet hedder nymåne eller banan form - kært barn har mange navne. 

Opskriften finder du lige her